E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Wettelijke voorwaarden voor gebruik

Dit is een beschrijving van de wettelijke voorwaarden voor het gebruik van deze website. Door het gebruik van deze website, geeft u aan de volgende richtlijnen te hebben begrepen en aanvaard:

 

1. Uitgever
Deze website wordt gepubliceerd door Veria ApS, Ulvehavevej 61, 7100 Vejle, Denemarken.

 

2. Inhoud

Overeenkomstig de Nederlandse wet aanvaardt Veria geen verantwoordelijkheid voor eventuele situaties die zich als gevolg van de informatie op deze website zouden kunnen voordoen.

 

3. Copyright

Naast de toepasselijke Nederlandse wetgeving gelden de volgende beperkingen voor het gebruik van deze website:

De website www.veria.dk of verwante websites (inclusief vertaald materiaal) mogen niet worden gekopieerd, gewijzigd, verkocht of anderszins gedistribueerd zonder schriftelijke toestemming van Veria.

De inhoud van deze website mag echter wel zonder toestemming van Veria worden afgedrukt voor niet-commercieel of privégebruik.

 

4. Links naar de website

Deeplinks naar de website zijn niet toegestaan. Veria kan eisen dat links naar de website zonder verdere kennisgeving worden verwijderd.
Veria aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventueel aan deze website gekoppelde pagina's.

 

5. Aansprakelijkheid

Conform het Nederlandse recht kan Veria niet aansprakelijk worden gesteld voor schadevergoedingen als gevolg van het gebruik van deze website.

Contact met Veria

Hebt u vragen of wilt u meer weten over Veria of onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel. +31 800-0224083

mail@veria.dk
 

Plan uw renovatieproject in slechts enkele minuten - in uw browser! Probeer EasyPlanTM

OK

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

> Show details
/*