E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Milieu

Bij Veria zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en werken we voortdurend aan het ontwikkelen van de meest milieuvriendelijke producten.

 

Verantwoording - van begin tot eind

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten, streven we naar optimale systemen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Earth

 

Hoewel een vloerverwarmingssysteem vele jaren meegaat, is het natuurlijk belangrijk dat het product nadat het wordt afgedankt, het milieu niet onnodig belast.

Alle Veria-producten worden geproduceerd conform de RoH- en WEEE-richtlijnen en zijn dus vrij van lood, kwik, cadmium en andere schadelijke stoffen.

 

De goedkoopste energie is de energie die u niet gebruikt

De mate waarin het milieu wordt belast door het verwarmen van uw huis, hangt met name af van de isolatie en het gebruik van uw woning.

Met de juiste isolatie en meer bewustzijn van de wijze waarop u uw vloerverwarmingssysteem gebruikt, zult u merken dat de vloerverwarmingssystemen van Veria een comfortabele en milieuvriendelijke warmtebron zijn.

 

Uw veiligheid is onze verantwoordelijkheid

Alle producten van Veria hebben een CE-markering en voldoen dus aan de noodzakelijke vereisten voor veilige werking en gebruik.

Contact met Veria

Hebt u vragen of wilt u meer weten over Veria of onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel. +31 800-0224083

mail@veria.dk
 

Plan uw renovatieproject in slechts enkele minuten - in uw browser! Probeer EasyPlanTM

OK

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

> Show details
/*