E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Kwaliteit in elk aspect

Bij een defect vloerverwarmingselement in een betonnen vloer is reparatie zowel lastig als kostbaar. Daarom is het extra belangrijk dat u een hoogwaardig product kiest, dat geen kostbare reparaties met zich meebrengt.

 

Superieure kwaliteitscontrole

Om te voorkomen dat u met defecte apparatuur wordt geconfronteerd, testen we onze producten veelvuldig tijdens de productiefase. En voordat het product onze fabriek verlaat, wordt het nog een laatste keer getest. Dit is uw garantie voor een vlekkeloos werkend product dat net zo lang meegaat als uw vloer.

Quality stamp

 

De producten van Veria worden geproduceerd volgens de normen ISO 9001 en ISO 14001, voor een constante topkwaliteit binnen de hele waardeketen.

 

Al onze producten worden geproduceerd conform de betreffende internationale normen voor een gegarandeerd hoog veiligheidsniveau tijdens installatie en gebruik.

Extra documentatie over certificering enz. is op aanvraag verkrijgbaar. Neem contact met ons op via mail@veria.dk

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Leveranciers die zakendoen met Veria moeten zich houden aan onze Gedragscode, waarin de maatschappelijke verantwoordelijkheden worden beschreven waaraan zij zich moeten houden.

 

Deskundig en professioneel advies

Onze superieure productkwaliteit wordt ondersteund door een professionele technische ondersteuning en klantenservice. Onze team van ervaren consultants geeft u advies en aanwijzingen over de installatie en helpt bij het oplossen van problemen met onze producten, zodat u altijd een goed functionerend vloerverwarmingssysteem hebt.

 

Doelgericht marketingconcept

De overgrote meerderheid van onze klanten zijn geïnteresseerd in en betrokken bij hun (ver)bouwprojecten. Maar zij hebben niet altijd voldoende kennis om de juiste beslissingen te nemen.

Door ons marketingconcept dat de eindklant centraal stelt, kunnen wij u de informatie geven die u nodig hebt om de juiste keuze te maken - en in heldere taal die ook niet-professionals kunnen begrijpen.

Contact met Veria

Hebt u vragen of wilt u meer weten over Veria of onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel. +31 800-0224083

mail@veria.dk
 

Plan uw renovatieproject in slechts enkele minuten - in uw browser! Probeer EasyPlanTM

OK

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

> Show details
/*