E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube

Veelgestelde vragen over hydraulische vloerverwarmingssystemen

Installatie en gebruik

We hebben een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over de installatie en het gebruik van hydraulische vloerverwarmingssystemen.

Hoeveel matten kan ik op een RTL-klep aansluiten?

U kunt maximaal drie matten op een RTL-klep aansluiten.

Wat doe ik als de ruimte is groter is dan 9 m²?

Wilt u meer dan drie matten aansluiten, (dit komt overeen met 9 m2), dan kan dit met behulp van een verwarmingscircuitverdeler.

Hoe sluit ik de matten aan?

De matten moeten worden aangesloten op een RTL-klep.

Hoe sluit ik de RTL-klep aan?

De RTL-klep moet altijd worden aangesloten op de retourklep.

Kan ik de AquaMat-buis verlengen?

Bespreek altijd eerst met uw verwarmingsinstallateur of het mogelijk is een buis te verlengen.

Contact met Veria

Hebt u vragen of wilt u meer weten over Veria of onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel. +31 800-0224083

mail@veria.dk

Plan uw renovatieproject in slechts enkele minuten - in uw browser! Probeer EasyPlanTM