E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Ondersteuning

Bij Veria streven wij naar het verbeteren van uw binnenklimaat en welbehagen en daarom hebben wij een keur aan handige hulpmiddelen en informatie voor u verzameld, zodat u de juiste Veria vloerverwarmingsoplossing kunt kiezen.

 

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over onze producten, kijk dan op de pagina Veelgestelde vragen.

Toolbox (crop)

Documentatie

Zoekt u een installatiehandleiding of andere documentatie, probeer dan de pagina documentatie.

 

Productkeuzegids

Vindt u het lastig te bepalen welk Veria vloerverwarmingsproduct voor een bepaalde ruimte geschikt is, kijk dan in onze productkeuzegids, deze zal u naar het juiste Veria-product leiden.

 

EasyPlan

U kunt ook onze EasyPlanTM tool gebruiken, waarmee u met slechts een paar muisklikken bij het juiste Veria-product komt.

 

Installatievideo's

Wij hebben alle installatievideo's bijeengebracht. Hierop kunt u zien hoe u uw Veria vloerverwarmingsproducten op de juiste wijze installeert. Gebruik deze video's als aanvulling op onze installatiehandleiding of om inspiratie op te doen.

 

Verbruikscalculator

De vraag die ons het vaakst wordt gesteld is, "Wat gaat dit mij kosten?" Gebruik onze verbruikscalculator om die vraag te beantwoorden.

 

Garantieregistratie

Hebt u een Veria product aangeschaft, gebruik dan onze garantieregistratie om uw product te registreren, zodat u bij een garantieclaim eenvoudig aanspraak kunt maken op onze uitgebreide garantie.

     

    Plan uw renovatieproject in slechts enkele minuten - in uw browser! Probeer EasyPlanTM

    EasyPlan